Süleymanpaşa EKPSS kursu ile engel tanımıyor

Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen EKPSS kursları Süleymanpaşa Gençlik Merkezi'nde başladı.

GÜNDEM 22.01.2016 15:44:00 0
Süleymanpaşa  EKPSS kursu ile engel tanımıyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da katıldığı ilk derste Eşkinat, kursiyerler ile sohbet edip kurs sonrası planları hakkında bilgi aldı.

EKPSS KURSUMUZ FAYDALI OLACAKTIR

Kursiyerlere yönelik bir konuşma yapan Başkan Eşkinat; “Süleymanpaşa Belediyemiz tarafından düzenlenen EKPSS kursumuz sizlere faydalı olacaktır. Umarım hepiniz kursun amacı olan memuriyete kavuşursunuz. Kurs sonrası 14 kursiyerimizin de başarısını kutlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

HAFTADA DÖRT GÜN

Süleymanpaşa Belediyesi’nin SEKOMER birimi sorumlusu Şerife Türüdü de kurs hakkında detaylı bilgi verdi. Türüdü, “EKPSS kursumuz haftanın dört günü 13.00 – 17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak Süleymanpaşa Gençlik Merkezi’nde düzenleniyor. Yaklaşık iki buçuk ay sürecek kursumuzda Matematik, Türkçe, Tarih ve Coğrafya derslerini Tekirdağ Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı öğretmenlerimiz verecek. 14 öğrencimizin kurs sonunda sınavlarında başarılı olacağına inanıyor kursumuzun hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Marmara Haber