Ak Parti'de Bayırbucak için başlatılan kampanya uzatıldı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe Ak Parti Genel Merkezi tarafından Bayırbucak Türkmenleri'ne yönelik başlatılan yardım kampanyasının uzatıldığını açıkladı.

GÜNDEM 21.01.2016 15:51:00 0
Ak Parti

Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe dün parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyası süresinin uzatıldığını belirten Öğe, “11 Ocak 2016 tarihinde Genel Merkezimiz Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri  için düzenlenen Yardım Kampanyası’nın ilçemizde büyük bir ilgi görmesi ve halkımızın bu kampanyaya büyük katkı vermesi bizleri çok mutlu etti. Kampanyaya katkı veren partili partisiz  tüm hayır sever Çerkezköy halkımıza  şükranlarımızı sunuyoruz. Kampanyamızın duyurulmasında katkı  ve destek veren basınımıza da çok teşekkür ediyorum.Bizler bu ihtiyaçların giderilmesinde siyasi kimliğimizi kullanmadık.İhtiyaç sahibi din kardeşlerimizin ihtiyaçlarının giderilmesinde kampanyamıza katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun.Hadisi Şerif’imizde de ‘Kim din kardeşlerinin ihtiyaçlarını giderirse Allah onunda ihtiyaçlarını giderir’ buyurulmuştur.”dedi.

BİRKAÇ GÜN DAHA DEVAM EDECEK

Yardım kampanyasının süresinin sona erdiğini ancak gelen talepler nedeniyle uzatıldığını belirten Öğe, “Ancak halkımızdan gelen talepler doğrultusunda bu yardım kampanyamızı birkaç gün daha uzatarak devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta içerisinde toplanan yardımları kendi imkanlarımızla Hatay’a götüreceğiz.”dedi.

EN FAZLA ÇERKEZKÖY’DEN TOPLANDI

En fazla yardımın Çerkezköy’den toplandığını belirten Öğe, “Toplanan tüm giysi yadımları tamamen hepsi yenidir. Gıda maddelerinin de hepsi ambalajlıdır. Biz özellikle kış mevsimi nedeniyle bu kampanya kapsamında kuru gıda, giysi, çoçuk maması, çocuk bezi, battaniye, bot, çeşitli giysiler, tekerlekli sandalye ve muhtelif tıbbi malzemeler ağırlıklı olarak kampanyamızda toplandı. Kampanyaya katkı sağlamak isteyen vatandaşlarımız var ise yardımlarını ilçe teşkilatımıza getirebilirler. Şu an 2 TIR’a yakın malzeme toplandı.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN