UKOME'ye taleplerini iletecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) bugün Çerkezköy Belediyesi Toplantı Salonu'nda Toplu Ulaşım ve Rehabilitasyon toplantısı yapacak.

GÜNDEM 20.01.2016 18:05:00 0
UKOME

Bu toplantı öncesinde toplu ulaşım hizmeti veren dolmuş ve otobüsçülerin temsilcileri bir araya geldi. Toplantıya, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, S.S. 25 Nolu Akarsu Minibüs ve Otobüsçüler  Kooperatifi Başkanı Mustafa As, Kızılpınar Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Rişvan, Veliköy  Minibüsçüler  Kooperatifi Başkanı Furkan Yeşil,Karaağaç Minibüscüler  Kooperatif Başkan Yardımcısı Mehmet Araz, Pınarca Minibüsçüler  Kooperatifi  Başkanı İsmail Akarca, Kapaklı Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İlyas Akdiş ve Kale Birlik Minibüsleri Kooperatifi Başkanı Ziyaettin Dubaz katıldı. Saat 14.00’teki toplantıda, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odasında  bir araya gelen minibüs ve otobüsçülerin temsilcileri UKOME’nin bu güne kadar aldığı kararları değerlendirdi ve bundan sonraki taleplerini kararlaştırdı.

TOPLANTIDA NELERİ DİLE GETİRECEKLERİNİ BELİRLEDİLER

Toplantı sonunda Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı yaşar Kuş, “Oda olarak biz her zaman şoför esnafımızın hak ve hukukunu koruduk ve korumaya da devam ediyoruz. İlimizin Büyükşehir olmasıyla birlikte oluşan UKOME bu güne kadar taşımacılıkla ilgili bir çok kararlar aldı. Aldığı bazı kararların yanlış olduğunu bildirdik ve düzeltildi. UKOME yetkililerimizin ilçemizde yapacakları ulaşım ve rehabilitasyon çalışmaları bilgilendirme toplantısında bizlerde onların yapacakları açıklamalar doğrultusunda şoför esnaflarımızın ve odalarımızın taleplerini aktaracağız. Umuyorum verimli bir toplantı olur”dedi.

Haber/Seyit SÜREN