Özel Güvenlik brifingi ÇOSB'de yapıldı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Toplantı Salonu'nda, bölgede faaliyet gösteren özel güvenlik şirketle

GÜNDEM 20.01.2016 16:15:00 0
Özel Güvenlik brifingi ÇOSB

Tekirdağ’da hizmet veren Özel Güvenlik Şirketleri, Özel Güvenlik Eğitim Kurumları, Alarm Merkezi Kurma ve İzleme Merkezleri’nin Kurucu ve Yöneticileri ile kendi bünyesinde Özel Güvenlik görevlisi istihdam eden şirket yöneticilerinin katıldığı brifingde birçok konu hakkında bilgi verildi.

NELER ANLATILDI

Brifingde Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü Müjdat Güngör’ün yanı sıra, il emniyet müdürlüğü yetkilileri gelen sorulara da cevaplar verdi. Brifingde, Özel Güvenlik şirketlerinin yapacağı işler ve çalıştırılacak personelin taşıması gereken vasıflar konularında bilgiler verildi. Güvenlik Şube Müdürü Güngör, “Amacımız bundan sonraki süreçte firmalara ışık tutacak bilgiler vermek. Özel güvenliğin başarısının artması, polisin başarısının artması demektir. Bu ve benzeri çalışmalarla işbirliğimizin artmasını hedefliyoruz. Bu çerçevede, özel güvenlik görevlilerinin işe giriş-çıkış bildirimleri zamanında yapılmalı. Geçerlilik süresi dolan özel güvenlik görevlisi kimlik belgeleri, eğitime tabi tutularak yenilenmeli. Denetleme dosyaları güncel ve tam olmalı.”dedi.