1911, BAL ekibini rahat geçti

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, ligin ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Babaeskispor ile hazırlık maçında karşı karşıya

GÜNDEM 18.01.2016 15:08:00 0
1911, BAL ekibini rahat geçti

Karşılaşmayı 1911 Çerkezköyspor, 1-0 geriye düşmesine rağmen, yeni transfer Tezcan ve Deniz’in golleri ile 2-1 kazanmasını bildi.

MUZO PENALTI KURTARDI

Mücadele Pazar günü Kırklareli’ne bağlı Babaeski ilçesinde oynandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf, Çerkezköy temsilcisi 1911 Çerkezköyspor oldu. Rakip kalede istediği pozisyonlara giren 1911 Çerkezköyspor, son vuruşlarda istediğini yapamayınca bir türlü gol ile tanışamadı. İlk yarıda ev sahibi Babaeskispor penaltı kazansa da 1911 Çerkezköyspor’un başarılı file bekçisi Muzaffer Kurt penaltıyı kurtararak rakibe gol şansı vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

BABAESKİSPOR ÖNE GEÇTİ

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf 1911 Çerkezköyspor oldu. Özellikle Salih İzmir ve Deniz Sert ile girdiği pozisyonları cömertçe harcayan Çerkezköy temsilcisi dakikalar 55’i gösterdiğinde 1-0 geri düştü. 1911 Çerkezköyspor ceza sahası önünden serbest vuruş kazanan Babaeskispor’da topun başına Sinan geçti. Kaleci Muzaffer’in barajı ayarladığı sırada serbest vuruşu kullanan Sinan, topu filelere gönderdi. Maçın hakemi de golü verince Babaeskispor karşılaşmada 1-0 öne geçti.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Yediği golün şokunu kısa sürede üzerinden atan 1911 Çerkezköyspor, rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında sol kanattan gelişen atakta yapılan ortada, Deniz Sert topu arkadaki arkadaşı Tezcan’a bıraktı. Topun gelişine sert vuran Tezcan skora denge getirdi. Maçın 85’inci dakikasında ise sahneye takımın golcü ismi Deniz Sert çıktı. Oğuz Kaptan’ın sağ kanattan yaptığı mükemmel ortaya aynı güzellikte uçarak kafa vuran Deniz, takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca, mücadele 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA DAHA ZOR HAVA ŞARTLARINDA MÜCADELE EDECEĞİZ

Karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulunan 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş, “Devre arası olması nedeniyle, gerek ikinci yarıya hazırlık, gerekse takımın gücünü görmek adına Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor ile hazırlık maçı oynamak istedik. Maçı Babaeski’de oynamak istememizin sebebi ise, bildiğiniz gibi ikinci yarıda daha zor hava şartlarında ve daha kötü zeminlerde oynayacağız. Babaeski de bölgenin hava şartları en zorlu ilçelerinden biri. Bu sayede takımımızın zorlu hava şartlarında nasıl mücadele edeceğini önceden görmek istedik” dedi.

DAHA FARKLI KAZANABİLİRDİK

Oyuncuların performanslarının kendilerini son derece mutlu ettiğini kaydeden Muzaffer Savaş, “Yeni transferlerimiz Tezcan ve Emre de çok iyi mücadele etti. Teknik heyetimiz, tüm futbolcularımıza şans vermeye çalıştı. Oyuncularımız da kendilerine verilen şansı çok iyi kullandı. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik ve maçı 2-1 kazandık. Daha farklı da kazanabilirdik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik” ifadelerini kullandı.

SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZAMIZ SONA ERİYOR

Ligin ikinci yarısına 24 Ocak Pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’nda oynayacakları Muratlı Belediyespor karşılaşması ile başlayacaklarını sözlerine ekleyen Muzaffer Savaş, “Ligin ikinci yarısı için tüm rakiplerimize başarılar diliyor, sakatlıksız bir lig temenni ediyorum. Fakat ne olursa olsun tüm maçlarımızı kazanıp, ligi şampiyon olarak tamamlayacağımıza da gönülden inanıyorum” dedi. Savaş, Muratlı Belediyespor maçı ile birlikte seyircisiz oynama cezalarının da sona ereceğini sözlerine ekledi.

TAKİP ETTİĞİMİZ OYUNCULAR VAR

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Muzaffer Savaş, “Şu ana kadar sadece Tezcan Karabulut ve Emre Morgil transferlerini bitirdik. Bunun dışında takip ettiğimiz birkaç futbolcu daha var. Transfer takvimi 16 Şubat’a kadar devam edecek. İhtiyaç duyulması halinde takımımızı zora sokmayacak şekilde iki iyi transfer daha yapabiliriz. Takip ettiğimiz oyuncular var” dedi. 

Haber / Ahmet KARDEŞ