Malkara Peyniri EMİİT Fuarı'nda tanıtılacak

Malkara peynirinin markalaşması ve tanıtımı kapsamında hafta sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ve Malkara Belediye Başkan YardımcısÄ?

GÜNDEM 18.01.2016 12:29:00 0
Malkara Peyniri EMİİT Fuarı

Toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kültür Şube Müdürlüğü personeli Özge Akyol ve Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Burcu Arabacı da yer aldı.

EMİİT FUARI’NA KATILACAK

28 - 31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü'nde TÜYAP'ta gerçekleştirilecek olan EMİİT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Malkara Belediyesi standında çıkacak olan Malkara peynirinin markalaşması ve tanıtımı için açılacak olan standın son hali ve fuarda yapılacaklar hakkında toplantıda görüş alışverişi yapıldı. Türkiye'nin belli başlı tüm seyahat acentaları, tur operatörleri, otelleri, 200'ün üzerinde yerleşim yerlerinin temsilcileri ve 71 ülkeden yüzlerce katılımcının yer alacağı EMİİT Fuarı’na peynir teması ile katılacak olan Malkara Belediyesi tarafından 4 gün boyunca Malkara peyniri ile Malkara peynirinin kültürünün ve marka değerinin tanıtımı yapılacak.