Tokaltlılar kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Tokatlılar Derneği kahvaltı programı düzenledi. Çerkezköy Golden Palas Otel'de düzenlediği kahvaltı programına ilgi yoğun oldu.

GÜNDEM 18.01.2016 12:21:00 0
Tokaltlılar kahvaltıda buluştu

Hafta sonu düzenlenen kahvaltı etkinliğine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem,Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çorlu Cumhuriyet Savcısı Emre Genç, Ekonomist ve Dış Ticaret Uzmanı Yusuf Uzun, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ayhan Çitil, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsmail Çelebi, Silivri Belediyesi  Meclis Üyesi Ali Vural, AK Parti Kapaklı  İlçe Başkanı Salih Bezgin, Özel Akademi Sürücü Kursu Sahibi Osman Savaş, Çerkezköy Diş Merkezi Başhekimi Nihat Küçükyazıcı, Çorlu Devlet Hastanesi doktorlarından Önder Küçükyazıcı, Çerkezköy Fatih Mahalesi Muhtarı Mehmet Çetin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Güvenlik Müdürü Fazıl Tan, Çorlu Sulusaray Dernek Başkanı Sinan Genç, Silivri Tokatlılar Dernek başkanı Ömer Geçit, Karaağaç Belediyesi eski Başkanı Dr. Özkan Yücel, Çerkezköy PTT Eski Müdürü Ali Arslan,Çerkezköy Tokatlılar Dernek Başkanı Ersoy Aktaş ve dernek yönetimi ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMEK İÇİN BİR ARADAYIZ

 Programda konuşan Çerkezköy Tokatlılar dernek Başkanı Ersoy Bektaş, Tokatlılar Derneği olarak ilçede Tokatlı kökenli vatandaşlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek için bu kahvaltı programını düzenlediklerini ve sık sık yapmayı da planladıklarını belirtti. Bektaş kahvaltıya katılanlara tek tek teşekkür etti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da , “Ülkemizde hemşeri derneklerinin birlik beraberliğin daha da gelişmesinde ve ayni zamanda bölgelerindeki kültürel faaliyetlerin yeni nesillere aktarılmasında önemli görev üstlenmektedirler. Bu vesileyle ilçemizdeki Tokatlılar Derneği de Tokat ilimiz kökenli vatandaşlarımızın yaşadıkları bölgelerde sürdürdükleri sosyal ve kültürel faaliyetler önem arz etmektedir.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN