Zincirleme kaza: 2 yaralı

Çerkezköy'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÜNDEM 17.01.2016 18:22:00 0
Zincirleme kaza: 2 yaralı

Olay önceki gün saat 14.00 sıralarında Çerkezköy’e bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Turna Sokak’tan Tarım Sokak istikametine seyir halinde olan Doğan Köksal yönetimindeki 34 VK 943 plakalı otomobil, Tarım Sokak üzerinde seyir halinde olan Mehmet Ali Sütcü yönetimindeki 59 PH 380 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki araç, sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Dörtyol ağzında park halinde bulunan motosiklet, tatlıcı arabası ve meyve tezgahına çarptı.

İKİ KİŞİ YARALANDI
Kazada motosiklet sahibi 18 yaşındaki Ümit Çekiç ile tatlıcı arabasının sahibi 34 yaşındaki İsmail Cıbık yaralandı. Yaralılara ilk müdahale kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar yapılan müdahalenin ardından 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölge halkı ise Tarım Sokak ile Turna Sokak kesişimindeki dört yol ağzında sürekli kazaların meydana geldiğini belirterek, yetkililerden bir an evvel gerekli tedbirleri almalarını istedi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Haber / Ahmet KARDEŞ