Belediye Başkanları Yenimahalle'ye çıkarma yaptı

Tekirdağlı Belediye Başkanları Yenimahalle'ye çıkarma yaptı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çorlu Be

GÜNDEM 17.01.2016 14:55:00 0
Belediye Başkanları Yenimahalle

Belediye Başkanları Ankara Yeni Mahalle Belediyesi’ni ziyaret etti. Meslektaşlarına Yenimahalle’yi anlatan Başkan Fethi Yaşar, proje ve yatırımlar hakkında da maketler üzerinden bilgi verdi.Yenimahalle’yi yakından takip ettiklerini belirten Başkan Ünal Baysan gördüğü belediye hizmetleri karşısında Başkan Yaşar’ı tebrik ederek Çorlu için tavsiyeler aldı.

BAŞKANLAR SELFİ YAPTI

Tüm projeleri ayrıntılarıyla inceleyen heyet, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’ni de gezdi. Salonları tek tek gezen Başkanlar hayranlık ve şaşkınlıklarını ifade ederken sık sık fotoğraf çekip, selfie yaptı. Çorlu’ya bir kültür merkezi kazandırmak istediğini ifade eden Başkan Baysan “Burası bir belediyenin yapacağından çok daha fazlası olmuş. Sosyal Demokrat belediye farkını görebiliyorum. Gururlanacak eserler ortaya çıkarılmış. Göğsümüz kabardı. Allah herkese böyle hizmetler yapabilmeyi nasip etsin” dedi.