Başkan Yurdakul mahalle ziyaretine çıktı

Tekirdağ Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İshakça, Karaiğdemir ve Evrenbey mahallelerini ziyaret etti.

GÜNDEM 13.01.2016 15:49:00 0
Başkan Yurdakul mahalle ziyaretine çıktı

Ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ve Celal Yılmaz da yer aldı.

İshakça, Karaiğdemir ve Evrenbey mahallelerinde kahvehaneleri ziyaret eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, mahallelerdeki problemleri, vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini dinleyip sık sık notlar alarak sorunların çözüme kavuşması için çalışacaklarını ve çözüm üretildikten sonra da sorunların en kısa zamanda giderileceğini belirtti. Malkara Belediyesi’nin çalışmaları ve 2016 yatırım projelerini de tek tek mahalle sakinleriyle paylaşan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da selamlarını vatandaşlara iletti.
Mahalle sakinleri, özellikle Evrenbey-Karaiğdemir ve İshakça güzergahında yapılan sathi kaplama çalışmaları, diğer belediye hizmetleri ve gerçekleştirilen ziyaretler için memnuniyetlerini belirtip, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan’a, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz’a ve kendileri aracılığıyla da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkürlerini iletti.