AK Parti Bayır Bucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe dün saat 15.00'te İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada AK Parti Genel Merkez Sosyal Politika

GÜNDEM 12.01.2016 18:26:00 0
AK Parti Bayır Bucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattı

Başkan Öğe, 10 gün sürecek olan yardım kampanyasını İlçe Teşkilatı’nda Birim Başkanları ve yardımcılarından oluşturdukları bir komisyon tarafından yürüteceklerini kaydetti. Öğe, kampanyaya, partili partisiz tüm Çerkezköylülerin katkı sağlamasını beklediklerini söyledi.

 

 

BU YARDIM KAMPANYASININ ÜZERİNDE BAŞBAKANIMIZ’DA ÖNEMLE DURUYOR

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe şöyle yardım kamyanyasıyla ilgili olarak şunları kaydetti: “Dün akşam saatlerinde İl Başkanlığımız tarafından, İlçe Teşkilatımız’a Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı’mızca 11 Ocak 2016 tarihi itibariyle 10 gün süre ile Suriye’deki Bayır Bucak Türkmenlerine yardım kampanyası başlatıldığı bildirildi. Tekirdağ il merkezi dahil olmak üzere tüm ilçelerimizde 10 gün süre ile devam edecek olan bu yardım kampanyasına partili partisiz tüm yardım sever hayırsever vatandaşlarımızın insani yardım yapmalarını bekliyoruz. Sayın Başbakanımız’ın da önemle üzerinde durduğu bu kampanya özellikle Sosyal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkanları ve Başkan Yardımcıları görevlendirildi. Yardımlar kampanya sonunda İl başkanlığına gönderilecektir. İlçe Teşkilatı olarak yardım kampanyasında İlçe Sosyal Politikalar Başkanımız Faruk Bilgin ve Yardımcısı, İlçe Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanımız Fatma Özyıldırım ve yardımcısı, İlçe Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanımız Zeynep Memiş ve yardımcısı  yer almaktadır.” 

KAMPANYAYA HANGİ YARDIMLAR YAPILABİLİR

Başkan Abdullah Öğe, Bayır Bucak Türkmenleri’ne yapılacak olan yardım kampanyasında özellikle kış mevsimi olması dolayısıyla yardımda bulunacak vatandaşların, konserve (dayanıklı gıda maddeleri),kuru gıda, çocuk bezi, tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması, battaniye ve buna benzer yardımlar yapmalarını beklediklerini de belirtti. Başkan Öğe, “Özellikle giysi yardımlarında bulunacaklarında temiz hijyenik kullanılmamış giysi ve ayakkabı yardımı yapmalarını istiyoruz. Bu konulara da vatandaşlarımız dikkat etmesi ise yapılan yardımın amacına ulaşması yönünden önemli. Yardımlar İlçe teşkilatımızda kabul edilmektedir. Bu konuda tüm duyarlı vatandaşlarımızın belirttiğim gibi partili partisiz Çerkezköy halkımızın kampanyaya katılımlarını bekliyoruz. Bu konuda ilçemizde yayımlanan gazetelere de kampanyamızın duyurulmasında bizlere yardımcı olmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Kampanya sonunda ilçelerde toplanacak yardımlar İl Başkanlığımız’a teslim edilecek ve İl Başkanlığımız’da bunları ihtiyaç sahipleri soydaşlarımıza ulaştıracak. Dediğim gibi bu bir insani yardım olduğu için partili partisiz tüm Çerkezköy halkının katkılarını bekliyoruz.”diye konuştu.

Çerkezköy’den daha önce gönüllülerce başlatılan yardım kampanyası kapsamında Bayır Bucak Türkmenleri’ne iki TIR yardım gönderilmişti.

Haber/Seyit SÜREN