Kahve Diyarı'ndan basına kahvaltı

Çerkezköy Atatürk Caddesi Optimed hastanesi karşısında faaliyet gösteren Kahve Diyarı her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, ilçede görev yapan gazetecilere kahvalt

GÜNDEM 12.01.2016 18:23:00 0
Kahve Diyarı

Kahvaltıda Kahve Diyarı işletmecileri Özcan Ballı, Özhan Ballı ve Mustafa Kartal basın mensuplarıyla yakından ilgilendi.

İLÇEMİZİN VE BÖLGEMİZİN GELİŞİMİNE KATKINIZ BÜYÜK

Kahvaltıda konuşan işletme sahiplerinden Özcan Ballı, “Gazeteciler’in de görevi polisler gibi zor olduğunu biliyorum. Gerçekten çok zor  ve anlamlı bir görev yapıyorsunuz. Yaptığınız görev ayni zamanda bir kamu görevi. Sizler bulunduğunuz yerde il ilçe ve bölgenin kalkınması açısından da önemli bir görev yaptığınızı görüyoruz. İlçemizin ve bölgemizin gelişimine de katkınız büyük. Sorunların çözümü konusunda  gösterdiğiniz hassasiyet gerçekten takdire şayan. Bu nedenle tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en iyi dileklerimizle kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyor, sağlıklı günler temenni ediyorum.Bu gün düzenlediğimiz kahvaltı programımıza da  katılmanızdan dolayı mutlu olduk. Katıldığınız için teşekkür ediyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN