Ak Parti'den Çerkezköy'de 10 Ocak kahvaltısı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı dün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, gazetecileri kahvaltıda ağırladı. Faruk Güllüoğlu Pastanesi'nde verilen kahvaltıya Ak Parti Ç

GÜNDEM 11.01.2016 17:21:00 0
Ak Parti

Kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günün’nü kutlayarak,  “Çerkezköy’de yayımlanan ve bölgemize hizmet veren tüm gazeteler ve buralarda görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın başarılı ve özgür bir şekilde gazetecilik yaptığını görüyoruz. Çerkezköy’ün kalkınmasında büyük katkıda bulunuyorsunuz. AK Parti olarak bizler tüm gazetelere eşit mesafedeyiz. İlçemizde yayınlanan 4 günlük ve bir haftalık gazetenin ilçemiz kalkınmasında ve sorunların dile getirilmesinde olan katkılarını da takdirle karşılıyoruz.”ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin zor şartlarda çalıştıklarını bildiğini söyleyen Öğe sözlerine şöyle devam etti: “Sizler bölgemizin kalkınmasına yaz kış yağmur çamur demeden gece gündüz özveriyle katkıda bulunuyorsunuz. Bu nedenle siz basın mensuplarımızı tebrik ediyor 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü ilçe teşkilatım adına bir kez daha kutluyorum.”

YILLIK DEĞERLENDİRME YAPACAK

Başkan Öğe, kahvaltıda gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Ak Parti olarak başta Çerkezköy olmak üzere tüm Trakya’da yaptıkları çalışmaları da kısaca anlattı. Öğe, “Bugün sizin gününüz olduğu için bu tür şeylerle aslında sizi yormak istemiyorum. Ancak sorularınız varsa cevaplarım. Biz zaten bir basın toplantısı yaparak, 2015 yılının bir değerlendirmesini yapacağız. Orada her şeyi ayrıntılı olarak anlatacağım.”dedi.

SEYİT SÜREN’E 50. YIL PLAKETİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, konuşmasının ardından Marmara Haber’in önemli kalemlerinden duayen gazeteci Seyit Süren’e meslek yaşamında 50. Yılını doldurması nedeniyle plaket takdim etti.  Süren’in plaketini veren Başkan Öğe, “Seyit Abi ben bildim bileli sen gazetecisin. Bu meslekte yeni ve genç gazeteci arkadaşlarımıza da her zaman yardımcı olduğunu görüyorum. Bu güne kadar çizginden hiç ayrıldığını görmedim. Başarılı şekilde mesleğini icra ederek, genç gazeteci arkadaşlarımıza da örnek oluyorsun. Sana, sağlıklı, huzurlu ve uzun bir meslek yaşamı diliyorum.”dedi. Öğe’den bu anlamlı hediyeyi alan Süren teşekkür etti.

Marmara Haber