Malkara'da 'Aşk terapisi' oyunu tiyatroseverlerle buluştu

Malkara Belde Kent Hiz. San. ve Tic. A. Ş. ile Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği Aşk Terapisi isimli tiyatro oyunu haftasonunda Malkara Kültür Sarayı'nda İstanb

GÜNDEM 11.01.2016 16:40:00 0
Malkara

Aşk Terapisi isimli tiyatro oyununu; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz ile İsmail Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

 

 

İKİ PERDELİK OYUN

Hülya ve Macit Koper'in kaleme aldığı, Somer Karvan'ın yönetmenliğini yaptığı iki perdeden oluşan ve ünlü tiyatrocular Janset, Suzan Aksoy, Yusuf Atala, Somer Karvan ve Fulden Akyürek'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Aşk Terapisi isimli tiyatro oyunu sıradan bir terapist olan Sorgun'un günün birinde ilkokul aşkıyla ilginç şekilde karşılaşmasıyla başlıyor. Olayların bu karşılaşmadan sonra akıl almaz halde gelişmesiyle oyun daha da komik bir hal alıyor. Oğlunu evlendirmek isteyen meraklı annesi, muayenehaneye gelen garip tipler ve kendi bilinçaltıyla başa çıkmaya çalışan Sorgun'un ilkokul aşkı olan Arzu ile karşılaştıktan sonra başına gelen komik olayları anlatan oyunun finalini seyirci belirledi. Final bölümünde Somer Karvan, izleyicilere oyunun mutlu son ile mi yoksa mutsuz son ile mi bitmesi gerektiğini sorunca Malkaralı tiyatro severler tercihlerini mutlu sondan yana kullandılar. Böylece Aşk Terapisi, Sorgun'un Arzu'ya evlenme teklif etmesi ve “evet” cevabını almasıyla son buldu.

BAŞKAN YURDAKUL OYUNCULARI KUTLADI

Tiyatro oyununun sonunda ünlü oyuncuları başarılı performansları nedeniyle tek tek tebrik eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;, “Bu akşam bizlere bu güzel tiyatro oyununu izlettiren ve bizlere bu güzel geceyi yaşatan değerli sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Aşk Terapisi'ni salonu tıklım tıklım dolduran hemşerilerim gibi ben de büyük bir keyifle izledim. Ayrıca sizleri Malkara'da ağırlamaktan ve görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Hepinizi o güzel performanslarınızdan dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Umarım başka tiyatro gecelerinde siz değerli sanatçılarımızla yine Malkara'da buluşuruz” diyerek çiçeğini günün anısına Suzan Aksoy'a takdim etti.