TSD Çerkezköy Şubesi'nden 10 Ocak çiçeği

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri dün Marmara Haber'i ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü çiçek vererek, k

GÜNDEM 11.01.2016 16:36:00 0
TSD Çerkezköy Şubesi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Şube Sorumlusu Hülya Metin, Mali Sekreter Şengül Civan, Gençlik Kolları Başkanı Büşra Tecmen , Vildan Civaş ve Serhat Köseoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Marmara Haber’i ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi gazeteci Şaban Kardeş, gazeteci Seyit Süren ve Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez ile görüştü.  Marmara Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Şaban Kardeş’e çiçek veren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyesi engelli Vildan Civaş, “Çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun.”dileğinde bulundu.

 

 

ENGELLİ ARACI İÇİN İŞADAMLARINA MEKTUP YAZACAKLAR

Gazeteci Şaban Kardeş ve Marmara Haber muhabirleriyle çay içip sohbet eden Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Çetinkaya ve yönetimi engelli aracı ile ilgili yürüttükleri çalışmaları anlattı.  Engelli aracına ihtiyaçları olduğunu belirten Çetinkaya, “Eğer bu aracı temin edebilirsek, bin 90 üyemiz rahat edecek. Bu araçla, onları evlerinden alıp etkinliklere götürebileceğiz. Üyelerimiz, yaşadıklarını sıkıntıları dile getiren bir mektup hazırladı ve bu mektubu iş adamlarımıza göndereceğiz ve araç için destek isteyeceğiz."dedi.
Gazeteci Şaban Kardeş de Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin gazeteciler için anlamlı bir günde yapılan nazik ziyaret nedeniyle Çetinkaya ve beraberindekilere teşekkür etti.