Bu kez Şarköy'de mesai yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ocak ayındaki ilçe programlarının ikincisinde Şarköy ilçesinde mesaiye başladı.

GÜNDEM 8.01.2016 16:43:00 0
Bu kez Şarköy

Sabahın eken saatlerinde Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve diğer yetkililerle beraber Şarköy’ün Yeniköy Mahallesine gelen Kadir Albayrak kahvehanede muhtar Nazım Kaçar ve mahalle sakinleri ile görüşen Albayrak mahallenin genel sorunları hakkında bilgiler aldı. Yeniköy’lülerin de genelde talebi yol ve kanalizasyon sorunları oldu. Mahalleden umreye gidenlerle ilgili muhtar Kaçar’dan bilgi alan Albayrak Allah kabul etsin, bundan sonra da inşallah hacca gitmeyi nasip etsin dedi. Başkan Albayrak Yeniköy’ün de diğer mahalleler gibi iyi hizmet alacağını söyledi. Daha sonra sahil boyuna giderek şehri gezen Albayrak vatandaşlarla sohbet etti.

KAYMAKAM HAMDİ ÜNCÜ’YÜ ZİYARET

Başkan Albayrak Şarköy  Kaymakamı Hamdi Üncü’yü  ziyaret etti. Üncü’nün yeni yılını kutlayan Başkan Albayrak, belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlçe hakkında bir süre görüş alışverişi yapıldıktan sonra Üncü, ziyaretinden ve İl genelindeki başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Başkan Albayrak her ay ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyerek, 2016 yılının tüm ilçelerde hizmette atılım yılı olacağını belirtti.