NKÜ Marmaraereğlisi'nde MYO binası yapacak

Namık Kemal Üniversitesi Marmara Ereğlisi'nde yeni Meslek Yüksek Okulu binası yapacak. Marmaraereğlisi Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak bina için Büyükşehir Belediyesi de des

GÜNDEM 5.01.2016 15:13:00 0
NKÜ Marmaraereğlisi

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ve diğer yetkililer hazır bulundu. İmzalanan protokole göre Marmara Ereğlisi ilçesinde Namık Kemal Üniversitesi ile Marmara Ereğlisi Belediyesi tarafından ortaklaşa Meslek Yüksek Okulu binası yapılacak. Marmaraereğlisi Melek Yüksekokulu’na yeni ve modern bir okul binası kazandırılması ve yüksekokula açılacak birim ve bölümlerin gelişmesine katkıda bulunulması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

 

BÜYÜKŞEHİR’DE DESTEK VERECEK

Namık Kemal Üniversitesi ile Marmara Ereğlisi Belediyesinin ortaklaşa yapacağı Marmara Ereğlisi Fakülte binasının yapımına Büyükşehir Belediyesi olarak destek vereceklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Bu bina tamamlandığında Marmara Ereğli’sinde yüksek   öğrenimle ilgili büyük bir rahatlama olacak. Bundan sonra da eğitim ve öğretime her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bu güzel hizmetinden dolayı da Belediye Başkanımız İbrahim Uyan’a teşekkür ediyorum ” dedi. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ise imzalanan işbirliği protokolünün herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

 

 

4.195 metrekare alan üzerine yapılacak olan Yüksekokul 5 kattan oluşacak. İçerisinde 9 adet derslik,17 ofis, yemekhane, konferans salonu, kafeterya, bilgisayar laboratuarı, mutfak atölyesi, sığınak ve depo yer alacaktır.