CHP Tekirdağ'da gençlik kolları başkanını seçti

CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Güvenç Erdoğan seçildi. Hafta sonunda yapılan Kongre'de iki aday yarıştı.

GÜNDEM 5.01.2016 12:47:00 0
CHP Tekirdağ

Yılmaz İçöz salonunda yapılan kongrenin açılışını CHP İl Başkanı Recep Ökten yaptı. Küçük bir tartışmanın da çıktığı kongrede konuşması yarıda kesilen İl Başkanı Recep Öktem mikrofondan salondaki gençlere seslenerek "Arkadaşlar burası kongre salonudur. Burası itiraz makamı değildir. CHP'ye ve parti disiplinine yakışır hareket edilsin. İtirazlarınızı yazılı olarak bana iletin" diye telkinlerde bulundu. Salonda sükunetin hakim olması ile adayların dışındaki bir kişiye konuşma imkanı verildi. Daha sonra oylamaya geçildi.

 

 

DİVAN SEÇİLDİ

Öktem daha sonra, il yönetim kurulu üyelerinden oluşan divanı genel kurula açıkladı. Divan başkanlığına Ali Korkmaz, Vedat Kaçar, Özgür Taşmerdivenli, Mehmet Demir genel kurula katılan delege oylarıyla divan’a seçildiler.

BAŞKAN ALBAYRAK KONUŞTU

Gündem gereği saygı duruşu istiklal marşı okunması sonrası protokol konuşmalarında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gençlere hitap etti. Daha sonra il gençlik kolları başkan adayı olan Mustafa Ülkem Uruk bir konuşma yaptı. Konuşma esnasında salonda tansiyon yükseldi. Ardından diğer başkan adayı Hasan Güvenç Erdoğan konuşmasını yaptı. Konuşmaların ardından faaliyet raporu okundu.

ERDOĞAN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SEÇİLDİ

Seçimlere sarı listeyle katılan Hasan Güvenç Erdoğan ve listesi 139 oy, beyaz listeyle seçime katılan Mustafa Ülkem Uruk ve listesi 129 oy aldı. Seçime sarı listeyle katılan Hasan Güvenç Erdoğan gençlik kolları başkanlığına seçildi.