2016'ya coşkulu karşılama

Çerkezköy'de vatandaşlar yeni yılı büyük bir coşkuyla karşılarken, eğlence mekanlarına gidenler ise yeni yılı sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenerek kutladı. Eğlence yerlerinde saat

GÜNDEM 1.01.2016 16:15:00 0
2016

Yılbaşı dolayısıyla, ilçenin yeni işletmelerinden Mekan Cafe’de coşkulu bir program düzenlendi. Programda davetliler canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Davetliler şarkılar eşliğinde felekten bir gece yaşadı. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde davetliler konfetiler eşliğinde yeni yıla merhaba dedi.
PASHA’DA HAVAİ FİŞEKLİ KUTLAMA
Çerkezköy’de Fevzi Paşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren Pasha Otel’de de yeni yıla özel program düzenlendi. Yeni yıla canlı müzik eşliğinde coşkuyla giren davetliler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Geri sayımın ardından saatler 00.00’ı gösterdiğinde başlayan havai fişek gösterisi davetlilerden büyük ilgi gördü.

 

 

 


ÇOĞU VATANDAŞ YENİ YILA EVİNDE GİRDİ
Çerkezköy Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi tarafından yılbaşı için herhangi bir kutlama programı düzenlenmezken, eğlence mekanlarına gitmeyen vatandaşların, yeni yılı evlerinde aileleri ve dostları ile karşılamayı tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı. Yılbaşı gecesi gerek Çerkezköy’de gerekse Kapaklı’da polis tarafından geniş kapsamlı güvenlik tedbirleri alındı.
Haber / Ahmet KARDEŞ