Birçok esnaf kepenk kapattı

Yeni yıl hakkında değerlendirmelerde bulunan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, 2016 yılında tüm ülke için huzur ve sükunet, esnaf için de kazançlı ve bereketli bir yıl olmas?

GÜNDEM 31.12.2015 11:08:00 0
Birçok esnaf kepenk kapattı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda basın toplantısı düzenleyen Oda Başkanı Ali Bozdağ, 2015 yılının esnaf için çok zor geçtiğine dikkat çekerek, “2015 yılında iki seçim yaşadık. 7 Haziran ve 1 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen seçimler ve bu seçimlerin getirdiği belirsizlikler, piyasada daralmalara yol açtı. Özellikle ilçemizde birçok esnafımız yaşanan zorluklara fazla dayanamadı ve kepenk kapatmak zorunda kaldı. Birçok esnaf sıcak para sorununu aşabilmek adına kredi başvurusu yaptı. Esnafımızın en büyük sorunu iş yerini çevirebilecek sıcak para sıkıntısı oldu. Hemen her gün bir kredi başvurusu yapıldı. İnşallah 2016’da esnafımız bu sıkıntıları yaşamaz” dedi.
ESNAFIMIZA BOL KAZANÇ DİLİYORUZ
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Esnaf kültürünün temelinde tedbirli olmak vardır. Tabiri caizse dereyi görmeden paçayı sıvamamalıyız. Dikkatli hareket etmeliyiz. Önünü görmeden atılan her adım birçok işletmenin kapanmasına yol açabilir. Bu konuda dikkatli olunmalı.” 2016 yılından tüm ülke için huzur temennisinde bulunan Ali Bozdağ, “Terör olaylarının bir an önce son bulmasını istiyoruz. Esnafımız için de en büyük beklentimiz bol kazanç ve berekettir. Şimdiden 2016 yılının ülkemize, bölgemize ve Çerkezköy’ümüze hayırlar getirmesini diliyorum” açıklamalarında bulundu.
Haber / Ahmet KARDEŞ