Bu kez çalamadan kaçtılar

Malkara'da küçükbaş hayvanların bulunduğu çiftliğe hırsızlık girişiminde bulunan şahıslar, hayvanların sahibini karşılarında görünce neye uğradığını şaşırdı. Yak

GÜNDEM 29.12.2015 16:54:00 0
Bu kez çalamadan kaçtılar

Olay, Yeni Mahalle Gerçem Çeşme mevkinde bulunan Hasan Cılız’a ait ahırda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ahırda çevre temizliği yapmak için akşam saatlerinde istiflediği sapları yakan Hasan Cılız, bir süre sonra ayrıldığı yere geri döndü. Ateşi söndürmeye gelen Cılız, ahırdaki hareketliliği fark edip şahısları görünce yüksek sesle uyardı. Hayvan sahibini görünce neye uğradığını şaşıran kimliği belirsiz şahıslar, silahla havaya birkaç el ateş ederek arabaya binip olay yerinden kaçtı. Cılız, olayın ardından 155’i arayarak polise ihbarda bulundu.

KÖPEĞİ ZEHİRLEMİŞLER

Olay yerine gelen polis ekipleri, ahırda incelemede bulunarak Hasan Cılız’ın ifadesinden yola çıkarak şahısları tespit çalışması başlattı. Öte yandan olay anını anlatan Hasan Cılız, "Temizlik amaçlı burada samanları yakmıştım. Evden döndüğümde burada bir Toros araba ve 2 kişi vardı. Biri beni görünce arabaya atladı ve diğeri de silaha sarılıp havaya ateş açtı. Daha sonra kaçtılar. Akabinde ben de polisi aradım. Meğerse hayvanları çalmaya gelmişler, şayet gelmesem belki çok sevdiğim kuzularım çalınacaktı. Zavallı köpeğimi de zehirlemişler, masum hayvandan ne istemişler” diye konuştu.
1 YIL ÖNCE AYNI YERDEN 4 KURBANLIK KOÇU ÇALINMIŞ
Hasan Cılız’ın 1 yıl önce de 4 kurbanlık koçunun çalındığı ortaya çıktı. Cılız, ikinci kez yaşadığı olayda hayvanlarını kurtarmayı başardı.