Çerkezköy Kaymakamı'na Çorlulu gazilerden ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Recep Kayacı, Başkan Yardımcısı İbrahim Makarnacı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Dernek Üye

GÜNDEM 29.12.2015 16:31:00 0
Çerkezköy Kaymakamı

Gaziler Kubilay’a, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin hazırladığı “Kıbrıs Barış Harekatı” adlı kitap ile “Muharip Gaziler” dergisini hediye ettiler.

BU TOPRAKLARDA YAŞIYORSAK AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Metin Kubilay, “Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye Muharip Gaziler Derneği güzel çalışmalara imza atıyor. Bugün bu topraklarda yaşıyorsak ve bu görevleri yapıyor isek bunu kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda canlarını feda etmiş Aziz şehitlerimize ve siz kahraman gazilerimize borçluyuz.”dedi.

GAZİLERİN YENİ YILINI KUTLADI

Gazileri ailesi gibi gördüğünü dile getiren Kubilay, “Sizler ile birlikte olduğumuz zaman ailemizle birlikteymişiz gibi hissediyoruz. Gazilerimiz sadece belirli günlerde değil her zaman yanımızdalar. O yüzden kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Tüm Aziz Şehitlerimizi ve siz Gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz. Tüm Şehit Ailelerimize, Gazilerimize ve Ailelerine saygı, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. 2016 yılının herkese hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni yılınızı tebrik ediyorum.” dedi.