Optimed'den muhteşem 2016 eğlencesi

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi çalışanları 2015 yılının yorgunluğunu düzenlenen "2016'ya Merhaba" gecesinde attı. Çorlu Hilton Garden Inn'de düzenlenen yılbaşı eğlencesinde

GÜNDEM 27.12.2015 15:45:00 0
Optimed

Gecede yılın yorgunluğunu atan personelin yeni yılını kutlayan  Hastane Genel Müdürü Opr. Dr. Ayhan Arslan başarılı bir 2016 dileğinde bulundu. Milletvekili olmadan önce görev yaptığı Optimed Hastanesi’nin düzenlediği geceye CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer de katılarak,  hastane personelini kutladı.

 

 

 

YILIN BAŞARILI SAĞLIK GİRİŞİMCİSİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜK

Gecede konuşan Optimet Hastanesi ve Optimet Çorlu Tıp Merkezi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan 2015 yılında hastanede daha refah  ve konforlu ortamlarda hizmet verme başladıklarını belirterek, “Bu akşam yine geleneksel yeni yıl balo gecesinde hastane ve tıp merkezimizin çalışanlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.Hüzünleri ve sevinçleri ile bir yılı daha arkamızda bırakıyoruz.

 

 

Bu yıl geçmiş yılların emeklerini hasat ettiğimiz yıl oldu.Ek binamızı hizmete açarak,daha ferah alanlarda hizmet verme konforuna kavuştuk.Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim.”dedi. Arslan, hastanenin başarılı bir yıl geride bıraktığını belirtirken, “Yine bir yıl içerisinde hastanemiz, yılın başarılı sağlık girişimcisi ödülüne layık görüldü.Türkiye çapında yapılan değerlendirmede zincir hastaneleri ve çeşitli yerel grupların içerisinden sıyrılarak ödüle layık görülmek bizleri gururlandırdı.

 

 

Fakat bu ödül başarı çıtamızı daha yükseltmemizi gerektiriyor. Bir kez başardıysak, bunu bir çok kez daha her defasında kendimizi aşarak daha iyisini hedefleyerek tekrarlayabiliriz.”diye konuştu.

KENDİMİZE HEDEFLER KOYARAK HEDEFLERE KENETLENECEĞİZ

Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan hastanenin hedeflerini anlatırken şunları kaydetti: “Dün yaptıklarımız bizi bu gün bulunduğumuz noktaya getirdiği gibi, bu gün yapacaklarımız geleceğimizi şekillendirecek. Şimdi geleceği hayal edip, hayallerimizi gerçekleştirebilmek için kendimize hedefler koyup, hedeflerimize  ulaşmak için bir birimize kenetleneceğiz zamanıdır. Birbirimize kenetlenerek, geleceğimizi inşa edeceğiz,engellerli aşacağımız, zoru kolay edeceğimiz,çabalarımızın meyvesini toparlayacağımız günlerdeyiz.

 

 

Bunu yaparken bize gerekli olan,ekip ruhunu pekiştirmek,birbirimizden kuvvet almak, her birimizin sahip olduğu farklı yeteneklerden faydalanarak,ayrışmak yerine birleşmektir.”diye konuştu. Tüm Optimed çalışanlarının yeni yılını kutlayan Arslan, Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Akbıyık’a 7 yıldır başarılı şekilde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapması dolayısıyla bir tablo hediye etti.

YÖNETİM KURULU OLARAK BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

Hediyesini alan Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Akbıyık ise, “7 yıldan bu yana hastanemizin yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapmaktayım. Hastane yönetim kurulu olarak daha iyi hizmetler yapmak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz.Yönetim kurulumuzun bu gün sizlerin huzurunda şahsıma takdim ettiği bu güzel hediyeden dolayı da çok teşekkür ediyorum.

 

 

Bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede görevimi en iyi şekilde sürdüreceğim.Geceye katılan tüm Optimed çalışanlarına teşekkür ediyor yeni  yıldaki beklentilerinizin gönlünüze göre olmasını diliyorum. Ve sizlere sağlıklı, mutlu yıllar temenni ediyorum.”diye konuştu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Optimed Hastanesi’nin, bu özel gecesi çok renkli görüntülere sahne oldu. Eğlenceye, tüm masaları tek tek dolaşarak personeliyle tokalaşıp, yeni yıllarını kutlayarak başlayan Genel Müdür Op.Dr. Ayhan Arslan ve Başhekim Dr. Elif Sözer  daha sonra doktorlar  ve çalışanlar ile birlikte canlı müzik eşliğinde oyunlar oynadı, dans edip eğlendi.

 

 

Gece geç saatlere kadar süren program sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Akbıyık, Genel Müdür Arslan, Başhekim  Sözer ve Optimed’in diğer ortakları geceye katılanları tek tek kapıda uğurladı.

Haber/Seyit SÜREN