Kare Vending'ten 15. yıl kutlaması

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Kare Vending önceki gün Fevzipaşa Mahallesi Sanayi sokakta bulunan işyeri merkezinde düzenlediği 15. kuruluş yılı etkinliği ile 2016 yeni yıl kutlamasını birlikte ger?

GÜNDEM 27.12.2015 15:39:00 0
Kare Vending

Etkinlikte konuşan Kare Vending Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Duran, “Sevgili kare Vending çalışanları bu gün sizlerle birlikte şirketimizin 15. kuruluş yılını birlikte kutlamaktan ve aynı zamanda 2016 yılını da bu kapsamda beraber kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bizlerin bu günlere gelmesinde siz çalışanlarımızın da özverili çalışmaları olmuştur. Önümüzdeki yıllarda da daha başarılı olacağımız inancındayım.

 

 

Biz her zaman sen ben demeden daha iyi hizmetlere imza atmak için birlik ve beraberlik içerisinde özverili şekilde çalışmaya devam edeceğiz. 2016 yılının da  sizlere hayırlara vesile olması diliyor ve yeni yılda da beklentilerinizin karşılanacağı bir yıl olmasını arzu ediyorum. Bu gün sizlerle birlikte 15.kuruluşumuzu kutlamanın onurunu yaşıyor olmamız bizlere ayrı bir mutluluk vermektedir.”dedi.

 

 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Ayhan Duran konuşmasının ardından şirket çalışanları arasında çekiliş yapıldı ve her çalışana çeşitli hediyeler verildi. Çekilişte hediye alan Kare Vending çalışanları birbirinden güzel hediye kazanmaları karşısında bu güzel sürpriz için Ayhan Duran ve Hakan Duran’a teşekkür etti.

Haber/Seyit SÜREN