LÖSEV'den anlamlı kampanya!

Çerkezköylü dört genç bayan Belediye önünde kurdukları standa LÖSEV hastası olan çocukların tedavisi ve eğitimi için kampanya başlattı. LÖSEV gönüllüsü bayanlar, LÖSEV Genel Merkeziâ?

GÜNDEM 30.11.2010 00:00:00 0
LÖSEV

LÖSEV gönüllüleri Ebru Kayacan, Nagihan Kayacan, Hatice Sever ve Türkan Yıldırım, lösemi hastalarına yönelik başlattıkları kampanya ile ilgili bilgi verdi. LÖSEV gönüllüsü Ebru Kayacan, “LÖSEV gönüllüleri olarak sattığımız ürünlerin ve topladığımız bağışların tek sahibi Lösemili çocuklarımızdır. Aynı zamanda Ankara’da lösemi hastaları için yapımı devam eden  tam donanımlı hastanenin bir an önce bitirilmesine katkı sağlamak için bu çalışmayı başlattık. Halkımızın bağışlarıyla tedavi ve eğitimleri yapılan lösemili çocuklarımızın bizler gibi hayat bulmaları için tüm vatandaşlarımızın bu anlamlı kampanyaya katılmalarını bekliyoruz.”dedi

 

 

 

TÜM BAĞIŞLAR MAKBUZ KARŞILIĞINDADIR

Bağışların makbuz karşılığı gerçekleştirildiğini belirten LÖSEV gönüllüleri, Çerkezköy Belediyesi, önünde açılan stantın birkaç gün daha olacağını kaydetti. LÖSEV gönüllüleri, stantın açılmasına destek olan Belediye Başkanı Vahap Akay’a da teşekkür ettiler.

 

 

BAŞKAN AKAY’DA BAĞIŞTA BULUNDU

Bu arada Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'da lösemi hastaları yararına açılan stantta ziyarette bulundu. Stanttan ürün satın alarak destekte bulunan Başkan Akay,  “Ülkemizde binlerce lösemi hastası çocuğumuz var.Onları hayat bulması için herkesin katkı vermesi gerekiyor. Bu anlamlı kampanyayı yürüten arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN