Kaymakam Kubilay: Sizin başarınız, gençlerimizin başarısıdır

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi'nin yeni Okul Aile Birliği yönetimi, İlçe Kaymakamı Metin Kubilay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan'ı ziyaret ederek kendilerini t

GÜNDEM 23.12.2015 14:49:00 0
Kaymakam Kubilay: Sizin başarınız, gençlerimizin başarısıdır

Çerkezköy HFZ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün, Okul Aile Birliği Başkanı Fikri Güzel ve Okul Aile Birliği Yönetimi ile birlikte ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Erdoğan, “Yeni yönetimin okulumuz için hayırlı olmasını diliyorum. Okul Aile Birlikleri, bizim okullardaki en güçlü dayanağımızdır. Çünkü okullarla ilgili ekonomik faaliyetler Okul Aile Birlikleri’nce idare edilmektedir. Bizlere de sadece işin akademik kısmıyla ilgilenmek kalıyor” dedi.

 

SİZDEN SOSYAL PROJELER BEKLİYORUZ

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nin her yönüyle Çerkezköy’ün lider okullarından biri olduğunu söyleyen Hüseyin Erdoğan, “Sizlerden sadece akademik başarı beklemiyoruz. Hayata geçireceğiniz sosyal projelerle de adınızdan söz ettirmenizi istiyoruz. Durumu iyi olmayan diğer okullarla güzel ilişkiler kurmanızı istiyoruz. Çocukların aidiyet duygularının gelişmesi için güzel etkinlikler düzenlemenizi istiyoruz. Bu manada Okul Aile Birlikleri, kaliteli eğitim için adeta üçüncü bir gözdür. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bize sadece işin akademik kısmıyla ilgilenmek kalıyor” diye konuştu.

 

 

HASTANE VE YAŞLILAR ZİYARETLERİMİZ OLACAK
Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün ise “Okul yönetimi olarak bu yıl hastane ziyaretimiz olacak. Yaşlılar ziyaretimiz olacak. Bu ve bunun gibi anlamlı projelerle çocuklarımıza kaliteli eğitimin yanında, manevi değerler de katmayı amaçlıyoruz. İlçede bu anlamda büyük bir boşluk var. Bu yıl çok iyi çalışmalar yapmalıyız. Çerkezköy’deki bu boşluğu, lider okul olarak bizim doldurmamız gerekmektedir” dedi.
BU İŞİ VAKİT DOLSUN, LAF OLSUN DİYE YAPMAYACAĞIZ
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışıp güzel projelere imza atmak istediklerini ifade eden Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Fikri Güzel de “Biz bu işi vakit dolsun, laf olsun diye yapmayacağız. Hem eski yönetimlerden kalma güzel projeleri sürekli hale getireceğiz. Hem de yeni projeleri hayata geçireceğiz. Yönetimimizle birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
HFZ ANADOLU LİSESİ, BÖLGEDE MARKA OLMUŞ BİR OKULDUR
Çerkezköy HFZ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün ve Okul Aile Birliği yönetimi, Milli Eğitim müdürlüğü ziyaretinin ardından Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Kubilay da “Okulların, Okul Aile Birlikleri ile ilişkileri ne kadar iyi olursa, o kadar güzel sonuçlar alırız. HFZ Anadolu Lisesi, bölgede marka olmuş bir okuldur. Başarı düzeyi çok yüksektir. Bizim gurur kaynağı okullarımızdan birisidir. Sizlerin elde edeceği başarı, gençlerimizin elde edeceği başarıların kaynağı olacaktır. Gücümüzü birleştirip, eğitimin daha iyi olması için çalışmalıyız” dedi ve yeni yönetime başarılar diledi.
Haber / Ahmet KARDEŞ