Şehitlikte düzenleme

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında İstasyon Mezarlığı'nda bulunan Çerkezköy Şehitliği'

GÜNDEM 21.12.2015 12:16:00 0
Şehitlikte düzenleme

İstasyon Mahallesi’ndeki mezarlıkta bulunan Çerkezköy Şehitliği’nin düzenleme çalışmaları için geçtiğimiz günlerde şehitlik önündeki gasilhane ve depoların yıkıldığını anımsatan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Şehitliği’nde yapılacak olan düzenleme çalışmaları kapsamında ön proje çalışmaları tamamlanmak üzere. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, alandaki gasilhane ve depoları yıkıp alanı temizledi. Şimdi burasının daha kullanılabilir hale gelmesi için proje çalışmaları yapılıyor” dedi.

 

PROTOKOL ÜYELERİ BİLE SIĞMIYORDU

Özellikle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehirleri Anma Günü gibi özel günlerde anma programlarının daha rahat yapılabilmesi için bu çalışmayı başlattıklarını kaydeden Başkan Vahap Akay, “Öncesinde bırakın vatandaşları, protokol üyeleri bile alana sığmıyordu. Biz şimdi 900 metrekarelik bir platform oluşturacağız. Platformun yapılmasının ardından da etrafı çiçek ve Türk bayraklarıyla süsleyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

 

ANMA PROGRAMLARINI DAHA GENİŞ KATILIMLA YAPACAĞIZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Biz, Çerkezköy Belediyesi olarak Şehitliğimizdeki anma programlarını halkımızla birlikte en iyi şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Amacımız şehitlerimizi çok daha geniş platformlarda daha anlamlı bir şekilde anabilmektir. Bunun için bahse konu projeyi en kısa zamanda tamamlayacağız. Yapılacak olan çalışmaların ardında anma programlarımızı daha geniş katılımlarla yapabileceğiz”
Haber / Ahmet KARDEŞ