2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Çerkezköy'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza sonrası her iki sürücü de kabahati karşı tarafta aradı. BİR KİŞİ YARALANDI Kaza dÃ

GÜNDEM 17.12.2015 17:05:00 0
2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı

 İddiaya göre Atatürk Caddesi’nden ilçe merkezi istikametine seyir halinde olan Nedim Yaman yönetimindeki 59 UZ 151 plakalı otomobil, Gökçe Sokak üzerinden Atatürk Caddesi’ne giren ve caddenin diğer tarafına geçmek isteyen Necdet Özler yönetimindeki 59 TN 766 plakalı otomobile çarptı. Kazada 59 UZ 151 plakalı otomobilde bulunan 65 yaşındaki Fatma Yaman yaralandı.
YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Yaralı kadına ilk müdahale, haber verilmesi üzerine kısa sürede kaza mahalline gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Fatma Yaman’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay yerine gelen trafik ekiplerinin, gerekli tutanakları tutmasının ardından, kısmen trafiğe kapanan yolda trafik akışı normale döndü. Kaza sonrası her iki sürücü de kazada kendisinin hatasının bulunmadığını öne sürdü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ