Güreş alanı gidecek etkinlik alanı gelecek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Akay bu kez 1. Etap çalışmalarının tamamlandığı Tepe Piknik alanını ziyar

GÜNDEM 17.12.2015 16:55:00 0
Güreş alanı gidecek etkinlik alanı gelecek

Tepe Piknik Alanı 1. Etap çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yürüyüş yolları düzenlendi. Mangal alanları düzenlendi. Piknik alanının etrafı çevrildi. Bunun gibi birçok önemli çalışmaya imza attık ve 1. Etap çalışmalarımızı tamamladık. Yakında 2. Etap çalışmalarına başlayacağız. Fakat öncesinde piknik alanı içinde bulunan iki çay bahçesinin ihale sürelerinin bitmesini bekliyorduk. Alanın giriş kısmındaki çay bahçesi işletmecisi, ihale süresinin dolmasını beklemeden kendi isteğiyle alandan ayrılıyor. Diğer işletme ile ilgili kararı ihale süresi dolunca vereceğiz” dedi.

 

 

2. ETAP BAŞLAYACAK
Boşaltılan çay bahçesi işletmesi alanında düzenleme çalışmaları yapılacağını sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Buraya yeni oturma grupları konulabilir. Yeni bir çocuk oyun grubu yerleştirilebilir. Bizim piknik alanı ile ilgili 1. Etap çalışmalarımız tamamlandı diyebiliriz. Yalnızca oturma gruplarının yerleştirilmesi kaldı. 2. Etap çalışmaları kapsamında ise orta alan dahil güreş sahasına kadar olan kısımda düzenleme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Hatta güreş sahasını, etkinlik alanı haline getireceğiz. Piknik alanımıza yeni bir soluk kazandıracağız” diye konuştu.

 


ÇOK GÜZEL BİR CAMİ OLDU
Tepe Piknik Alanı’ndaki incelemelerinin ardından çevre düzenlemelerinin Çerkezköy Belediyesi’nce gerçekleştirildiği Tepe Camii’ne geçen Belediye Başkanı Vahap Akay, yetkililerle birlikte camiyi dolaştı. Çok güzel bir işçilik çıkarıldığını belirten Başkan Vahap Akay, “Camimiz çok güzel oldu. Ufak tefek eksiklikleri kalmış. Bu eksikliklerin de bir an evvel giderilmesi ve tam anlamıyla burada ibadete devam edilebilmesi için elimizden geleni yapacağız” açıklamalarında bulundu.
Haber / Ahmet KARDEŞ