Seriyi bozmayacağız

Kapaklıspor maçı hazırlıklarına başlayan 1911 Çerkezköyspor'da Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu 4'te 4'lük bir seri yakaladıklarını ve bu seriyi sürdürmek istediklerini ifade etti.

GÜNDEM 17.12.2015 16:40:00 0
Seriyi bozmayacağız

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluğun iddialı adaylarından 1911 Çerkezköyspor, son haftalarda yakaladığı çıkışı, Kapaklıspor maçı ile sürdürmek istiyor.

4’TE 4 YAPTI

Ligin 6’ncı haftasında Şarköyspor karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetle çıkışa geçen 1911 Çerkezköyspor, 7’nci haftada ise Muratlı Belediyespor’u deplasmanda 3-2’ik skorla geçmeyi başardı. Ligin 8’inci haftasında Saray Belediyespor’u 3-1 yenmeyi başaran 1911 Çerkezköyspor, lider Çorlu Kültürspor deplasmanından da 4-0’lık galibiyetle ayrılarak 4’te 4’lük bir seri yakaladı.

 

 

PUAN FARKINI AÇMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Çorlu Kültürspor’dan liderlik koltuğunu devralan 1911 Çerkezköyspor, Mustafa Uğraş Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanla hafta sonu oynayacağı Kapaklıspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Son aldığımız galibiyet ile gücümüzü herkese gösterdik. Liderliği rakibimizden aldık. Bundan sonra aradaki puan farkını açmak için çalışacağız” dedi.

RAKİBİMİZ GÜÇLÜ BİR TAKIM

Hafta sonu kendi sahalarında Kapaklıspor ile oynayacaklarını kaydeden Sefer Ekizoğlu, “Kapaklıspor ligin iddialı ekiplerinden birisidir. Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Rakibimiz güçlü bir takım. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtıp, bu maçı da kazanacak ve seriyi bozmayacağız. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum” açıklamalarında bulundu.  

Haber / Ahmet KARDEŞ