Sitespor evinde Şarköyspor'a puan kaptırdı 2-2

Tekirdağ Süper Amatör Ligin güçlü ekiplerinden Kapaklı Sitespor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Şarköyspor ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı. Sahaya Mutlak galibiyet için ç

GÜNDEM 17.12.2015 16:30:00 0
Sitespor evinde Şarköyspor

Kapaklı Şehir Stadında Pazar günü oynanan Kapaklı Sitespor, Şarköyspor müsabakası saat 13.00’te başladı. Her iki takımında son derece hızlı başladığı mücadele de dakikalar henüz 5’i gösterirken sol çaprazdan ani bir atak geliştiren Kapaklı Sitespor Mert’in düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçti. Golün ardından kısa sürede toparlanan konuk takım ev sahibinin ard arda gelişen ataklarını da kesmeyi başardı. Savunmayı oturttuktan sonra organize ataklarla Kapaklı Sitespor kalesini yoklamaya başlayan Şarköyspor 1-0 yenik durumda olduğu mücadelenin ilk 45 dakikasını 2-1 önde tamamladı.

BERABERLİK 88’DE GELDİ

İlk 45 dakikayı öne geçmesine rağmen yediyi 2 golle 2-1 geride kapatan Kapaklı Sitespor ikinci yarıya daha kontrollü başladı. Beraberlik için tüm hatlarıyla konuk takım yarı sahasına yüklenen ev sahibi rakibine zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın son 2 dakikasına kadar bulduğu fırsatları değerlendiremeyen Kapaklı Sitespor, 88’inci dakika da sol çaprazdan ortalanan topu iyi takip eden Serdar’la skorda 2-2’lik dengeyi yakaladı. Beraberlik golünden sonra uzatma anlarında kendi evinde kazanmak için çırpınan Kapaklı Sitespor karşılaşmanın geriye kalan kısmında istediği gole ulaşamadı ve evinde bir puana razı oldu. Kendi evinde berabere kalan Kapaklı Sitespor puanını 13’e çıkarırken Şarköyspor’da  aldığı bu beraberlikle 8 puana yükseldi.

RAKİBİMİZİN BU KADAR İYİ OYNAYACAĞINI DÜŞÜNMEMİŞTİK

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor takım kaptanı Volkan Demir, “Mutlak galibiyet için çıktığımız mücadelede Şarköyspor’un bu kadar sert ve iyi oyun sergileyeceğini düşünmemiştik. Maça iyi asıldılar. Alt sıralardan kurtulmak isteyen rakibimiz iyi bir mücadele örneği sergiledi. İkinci yarı rakibimizden çok üstün bir oyun sergilememize rağmen golü bulmakta oldukça zorlandık. Bu maçta tüm takım arkadaşlarım canla başla mücadele etti. Şarköyspor eğer sonraki maçlarında da aynı azimle mücadele ederse alt sıralardan çabuk kurtulur” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN