Çerkezköy'lüler bağlamaya merak saldı!

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Kursları kapsamında açılan Bağlama Kursu'na her yaş grubundan büyük ilgi gösteriliyor. Toplam 70 kişinin devam ettiği Bağlama Kursu'nda vatandaşlarım

GÜNDEM 14.12.2015 16:38:00 0
Çerkezköy

On üç farklı branşta açılan kurslardan biri olan ve eğitimlerinin Çerkezköy Kent Konseyi’nde verildiği Bağlama Kursuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Her yaş grubundan vatandaşın devam ettiği kursta vatandaşlar hem bağlama çalmayı öğreniyor, hem de iş temposundan bir nebze de uzaklaşarak keyifli vakit geçiriyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan ve 16 Ekim’den itibaren eğitimlerinin verildiği Bağlama Kursuna 70 vatandaş devam ederken, kurs eğitimleri alanında uzman eğiticiler tarafından veriliyor. 

 

Açılan kurslarla ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay toplumsal gelişmenin ve sosyalleşmenin en önemli ayaklarından birinin de kültür sanat olduğunu ifade ederek, sanat çalışmaları ile bir nebze olsun sosyalleşmeye katkı sunabildikleri için mutlu olduklarını söyledi. 

 

 

BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Bağlama Kursuna yoğun ilgi olduğunu dile getiren Bağlama Kursu Eğitmeni Zeynel Gündoğdu ise “Bağlama Kursuna katılan kursiyerlerin başarılı çalışmaları ve her geçen gün vatandaşlarımızın kursa ilgi göstermesi gerçekten hoş bir durum. Böylesine güzel bir kursun düzenlenmesine imkan sağlayan Başta Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.