Samsunlular, merhum hemşerilerini unutmadı

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, son günlerde ardı ardına gelen ölüm haberleri nedeniyle dernek binasında Mevlid-i Şerif okutuldu.

GÜNDEM 13.12.2015 16:45:00 0
Samsunlular, merhum hemşerilerini unutmadı

Dernek binasında dün saat 13.30’da gerçekleştirilen Mevlid programına Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram ile çok sayıda Dernek Üyesi katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Enver Bayram, dernek olarak imkanlar dahilinde üyeler için çalıştıklarını belirterek, “Bundan sonraki dönemlerde faaliyetlerimiz sıklıkla devam edecek. Biz son günlerde hayatını kaybeden hemşerilerimiz için Mevlid okutmak istedik. Bu vesile ile Allah’tan tüm ölmüşlerimize rahmet, geride kalanlara da başsağlığı diliyorum” açıklamalarında bulundu.
ALLAH KABUL ETSİN
Çerkezköy’de ikamet eden Hayrettin Köroğlu’nun annesi merhum Penbe Köroğlu; ilçede meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybeden Kadir Sezer’in oğlu merhum Mustafa Sezer ile hayatlarını kaybeden dernek üyeleri Mustafa Boz, Şenol Balta, Yaşar Atmaca ve Hikmet Mete’nin babası merhum Hüseyin Mete için Mevlid-i Şerif okuttuklarını kaydeden Enver Bayram, “Aynı zamanda ismi hatırlayamadığımız tüm rahmetli Samsunlu hemşerilerimiz için de Mevlid-i Şerif okutmak istedik. Allah kabul etsin” dedi. Programında ardından katılımcılara Dernek Yönetimi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Haber / Ahmet KARDEŞ