CHP'de Gençler de ilk kongresini yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları ilk olağan kongresini dün 13.00-17.00 saatleri arasında İlçe Teşkilat binasında gerçekleştirdi.

GÜNDEM 13.12.2015 16:42:00 0
CHP

Kongrenin açılış konuşmasını yapan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “Kapaklı çiçeği burnunda bir ilçe. Biz de çiçeği burnunda bir ilçe teşkilatıyız. Geçtiğimiz günlerde ilk İlçe Kongremizi ardından da ilk Kadın Kolları Kongremizi yapmıştık. Bugün de ilk Gençlik Kolları Kongremizi yapıyoruz” dedi. Gençlik Kolları Başkanlığı için iki adayın yarışacağına dikkat çeken Kenan Seçkin, “İki adayımıza da başarılar diliyorum. CHP’ye yakışır bir kongre olacağından şüphem yok” ifadelerini kullandı.
DİVAN OLUŞTURULDU
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden kongrede daha sonra Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Can Akay, Divan Üyeliklerine de Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Yıldıran ve CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu seçildi. Divan Heyeti’nin oluşturulmasının ardından adaylara söz hakkı verildi.


ÇOK HEYECANLIYIZ
CHP Gençlik Kolları olarak ilk kongrelerini yapmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden CHP Kapaklı İlçe Gençlik Kolları mevcut Başkanı İlyas Değer Koç, “Çok heyecanlıyız. CHP için hayırlısı neyse o olsun. Diğer aday arkadaşımıza ve listesine de başarılar diliyorum” dedi.
KAZANAN CHP OLACAK
Diğer aday Tugay Tire ise “Sonuç ne olursa olsun kazanan CHP olacaktır. Seçimi kaybetsem bile, arkadaşlarımla birlikte yönetimin arkasında yer alıp partimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın” dedi.
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK
Programda konuşan Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Barış Özdemir de “Biz burada ilk göreve geldiğimizde amacımız gençleri bir araya getirebilmekti. Bunun için var gücümüzle çalıştık. Şimdi görüyorum ki bizim attığımız o ilk adımlar, bir kartopunun çığa dönüşmesi gibi hızlı bir şekilde büyüdü. Katılımın yoğun olması bizleri çok mutlu etti. Ben sonuç ne olursa olsun kazananın CHP olacağına inanıyorum” diye konuştu.
SEÇİMİ BEYAZ LİSTE KAZANDI
Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tugay Tire’nin başkanlığındaki mavi liste ile İlyas Değer Koç başkanlığındaki beyaz listenin yarıştığı seçimde 65 kişi oy kullandı. Oyların 40’ını alan İlyas Değer Koç Başkanlığındaki beyaz liste seçimi kazandı.
İŞTE YENİ YÖNETİM
İlyas Değer Koç Başkanlığı’ndaki CHP İlçe Gençlik Kolları Yönetiminde şu isimler yer aldı: “Fahriye Nur Başak, Figen Tüfekçi, Çiğdem Püsküllü, Kayhan Çetin, İlker Mutlu, Tuğberk Kantürer, Beyhan Durgun, Adem Aydoğdu, Ahmet Mert ve şevki Kahraman.”
Haber / Ahmet KARDEŞ