Tiyatro ile miniklere süt içmenin önemi anlatıldı

Malkara'da belediye tarafından ilkokul öğrencilerine ve çocuklara yönelik ücretsiz düzenlenen Süt Arkadaşım isimli tiyatro oyunu, büyük beğeni topladı.

GÜNDEM 11.12.2015 16:48:00 0
Tiyatro ile miniklere süt içmenin önemi anlatıldı

İlgi çeken tiyatro oyunu,üç seans halinde Malkara Kültür Sarayı’nda İzmir Derin Sahne tiyatro ekibi tarafından sahnelendi. Cumhur Kocaoğlu’nun yazıp yönettiği Elif Ateş, Kamil Yıldırım, Serkan Çebi, Neval Çelik, Faruk Genç, Mustafa Gümüşhan ve Sibel Duzak’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı, müzikli çocuk oyunu olan, sütün faydalarını, süt içmenin bir çocuk için ne kadar önemli olduğunu anlatan Süt Arkadaşım isimli tiyatro oyunu çocuklar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

TİYATRO SAYESİNDE ÇOCUKLAR EĞLENEREK SÜT İÇMENİN ÖNEMİNİ ÖĞRENDİ
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Süt Arkadaşım isimli tiyatronun ardından yaptığı açıklamada, “Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek ve çocukların süt içme alışkanlığını kazanmasını sağlamak amacıyla Süt Arkadaşım isimli tiyatro oyunu bugün üç seans halinde çocuklarımıza sahnelendi. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu etkinlikte deneyimli tiyatrocular tarafından çocuklarımıza sütün önemi anlatıldı. Süt Arkadaşım oyunu sayesinde çocuklar eğlenerek süt içmenin önemini bir kez daha öğrenmiş oldular” dedi.
Çocukların hem neşeli anlar geçirmesini hem de süt hakkında bilgiler öğrenmelerini sağlayan Süt Arkadaşım isimli tiyatro oyunu çocuklardan ve velilerden tam not aldı.