Gurur duyduk

Kapaklı'da faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü sporcularından Serhat Değirmenci 81 kiloda Dünya 2'ncisi olurken; Deniz Mutlucan da, 51 kiloda Avrupa 1'incisi olarak büyük bir başarıya imza att?

GÜNDEM 11.12.2015 11:21:00 0
Gurur duyduk

İrlanda’nın Dublin kentinde 22-29 Kasım tarihleri arasında yapılan Dünya Kickboks Şampiyonası’nda 81 kiloda mücadele eden Değirmenci Spor Kulübü sporcularından Serhat Değirmenci dünya ikincisi oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, “Serhat dünya ikincisi olarak ilçemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmiştir. İki sayı farkla dünya şampiyonluğunu kaçırdık. İnşallah seneye bunu telafi edeceğiz ve dünya şampiyonu olacağız” dedi.

TÜM GENÇLERİMİZİ SPORA DAVET EDİYORUZ

Antalya’da 11-15 Kasım tarihleri arasında yapılan Muay Thai Minik Yıldız Gençler Avrupa Şampiyonası’nda da 51 kiloda minikler kategorisinde Deniz Mutlucan ile mücadele ettiklerini sözlerine ekleyen Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, “Allah’ın izniyle sporcumuz Avrupa 1’incisi oldu. Sporcumu başarısından dolayı kutluyorum. Elde edilen bu başarı Kapaklı’mıza hayırlı olsun. Biz Bismillah dedik ve başladık. Arkası gelecek inşallah. Bu vesile ile tüm gençlerimizi de spora davet ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

İLÇEMİZE AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLUKLARINI KAZANDIRACAĞIZ

Hedeflerinin her zaman Kapaklı’ya Avrupa ya da Dünya şampiyonlukları kazandırmak olduğunu söyleyen Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, “Bunu başaracağız. İlçemize Avrupa ve Dünya şampiyonluklarını kazandıracağız. Allah’ın izniyle iyi başladık. Bu başarıların arkası gelecek. Bizlere hayır duası eden ve bizi sonuna kadar destekleyen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ