Kızılpınar'da Mahalle Evi kurs kayıtları başladı

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi'nden sonra Kızılpınar Mahallesi'nde de Mahalle Evi'ni kurdu ve kurs kayıtlarına başladı.

GÜNDEM 10.12.2015 16:48:00 0
Kızılpınar

Belediye yetkilileri, Kızılpınar Mahallesi’nde Mahalle Evi’nde kadınlara yönelik kursların başladığını bildirdi. Kurs kayıtlarının dün başladığını belirten Belediye yetkilileri, “Kızılpınar mahalle evimizin kurslarına katılacak olan ya da katılmak isteyen Kızılpınar Mahallesi’nde ikamet eden bayanlar, kayıtlarını mahalle evimizdeki görevliye hangi kursa katılacaklar ise belirterek yaptırabilirler.”dedi. Yetkililer kayıtların haftanın beş günü mesai saati içerisinde yapılabileceğini sözlerine ekledi.

ÇOCUKLU KADINLARA ÖZEL UYGULAMA

Belediye yetkilileri ayrıca çocuklu kadınlara yönelik çocuklarını bırakabilecekleri bir ‘Çocuk Odası’da yapıldığını hatırlatarak,”Burada oluşturduğumuz Çocuk Odası’nda çocuklar, görevli nezaretinde anneleri kursta iken oyun oynayarak annelerini bekleyeceklerdir.”dedi. Mahalle Evi’nde bayanlara yönelik, el nakışı, takı tasarım, step airobik, plates ve okuma yazma kursları düzenleneceği bildirildi. Kurslar alanlarında uzman öğreticiler tarafından verileceği kaydedildi.

Haber/Seyit SÜREN