Ağaçta asılı bulundu!

Kazak Gölü'nde bir ağaca asılı bulunan 35 yaşındaki Selami S.'nin cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

GÜNDEM 10.12.2015 14:48:00 0
Ağaçta asılı bulundu!

Kapaklı’da ikamet eden bir kişi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kendini Kazak Gölü girişinde bir ağaca asarak intihar etti.

FABRİKADA ÇALIŞIYORDU

Bir erkek şahsın Kazak Gölü girişinde kendisini bir ağaca asarak intihar ettiği yönünde ihbar alan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hemen harekete geçti. Olay yerine giden ekipler, Selami S. adlı kişiyi, Kazak Gölü girişinde bir ağaçta boynundan asılı bir şekilde buldu. Aslen Samsunlu olan Selami S.’nin Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bir tekstil fabrikasında çalıştığı öğrenildi. 

EVLİ VE 3 ÇOCUK SAHİBİ

Olay yerine gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ümit Kayrak’ın ön incelemesinin ardından Selami S.’nin cansız bedeni Kapaklı Belediyesi Cenaze Nakil Aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli ve 3 çocuk sahibi olan Selami S.’nin neden intihar ettiği henüz belirlenemedi. Selami S.’nin cenazesi kesin ölüm nede-ninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Ahmet KARDEŞ