"S plakalar benim namusumdur"

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Oda Yönetimi dışında bazı kişilerin UKOME (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) ile ilgili aslı olmayan konuşmalar yaparak kendilerine

GÜNDEM 9.12.2015 14:32:00 0

Kuş, bu söylenenlerin hiç birinin doğru olmadığını, Oda olarak şoför esnafının hak ve hukukunu UKOME’de koruduklarını savunurken, “S plakalar benim namusumdur.”ifadesini kullandı.

HİÇ KİMSE UKOME İLE İLGİLİ KONUŞMASIN

Başkan Yaşar Kuş Oda dışında bazı kişilerin UKOME’de  “Oda şoför esnafının  haklarını korumuyor” diye asılsız konuşmalar yaptığı duyumunu aldıklarını bunun itibar edilecek şeyler olmadığını söyledi. Başkan Kuş, “UKOME ile ilgili Şoför esnafımızın Çerkezköy’de tek muhatabı ve sorumlusu Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’dır. Oda olarak üyelerimizin hak ve hukukunu korumak için verdiğimiz resmi dilekçelerimizde bunların kanıtıdır. 17 yıldır sürdürdüğüm başkanlık görevimi de layıkıyla yapıyorum. Bu güne kadar tüm üyelerimizin de sıkıntılarının çözümünde yardımcı olduk ve olmayı da sürdürüyorum. Hiç kimse dışarıdan konuşmasın. Açıklama yaparak kendine pirim kazandırmaya çalışmasın. Bu şekilde konuşanlar aslında kendi arkadaşlarına zarar vermektedirler. Ayrıca Çerkezköy’de yaşanan S-M-Y ve T plakalar da kendine pirim yapmasın. Herkes işine baksın. Oda olarak biz tüm plakalar hakkında ne yapılması gerekiyorsa onların yapılması konusunda UKOME’ye ilettik.”dedi.

S PLAKALARLA İLGİLİ CANIMI ORTAYA KOYDUM

S Plakalarla ilgili büyük bir mücadele sergilediğini de belirten Başkan yaşar Kuş, “Özellikle şunu belirtmek istiyorum. S Plakalarla ilgili ben canımı ortaya koydum. Kimse sahte kabadayılık yapmasın.Bu işler görüldüğü gibi hemen kolay çözüme kavuşmuyor.S plakalar Tekirdağ il genelinde ve Çerkezköy’de benim namussumdur. UKOME bunu düzeltene kadarda mücadelemi sürdüreceğim. Ben şoför esnafımızın hak ve hukukunu sonuna kadar koruyorum ve koruyacağım. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu nedenle bir kez daha söylüyorum.S Plakalar benim namussum ve şerefimdir. S Plakalarla aldığımız karar oda yönetimimizin kararıdır.”diye konuştu. Başkan Yaşar Kuş Kipa Taksi ile ilgili de önümüzdeki birkaç gün içinde basın açıklaması yapacağını sözlerine ekledi.

Haber/Seyit SÜREN