Çerkezköy'ün gururu oldular

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İnsan Hakları" konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında 3 branşta da birinciler Çerkezköy'den çıktı.

GÜNDEM 8.12.2015 16:25:00 0
Çerkezköy

İnsan Hakları konulu resim yarışmasında Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu öğrencilerinden Miray Sude Saz 1. oldu. Resim yarışmasında Hayrabolu Melek Üner İlkokulu öğrencisi İlayda Barışan 2’nci olurken; Malkara Hacı İlbey İlkokulu öğrencilerinden Hamide Cilvez ise 3’üncü oldu. Şiir yarışmasında da 1’inci Çerkezköy’den çıktı. Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Hilal Karademir’in 1. olduğu şiir yarışmasında; Malkara Atatürk Ortaokulu öğrencisi Zeynep Esen 2’nci; Marmara Ereğlisi Süleyman Turgut Kirali Ortaokulu öğrencisi Zeynep Çebi ise 3’üncü oldu.
DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK
İnsan Hakları konulu kompozisyon yarışmasında da 1’inci Çerkezköy’den çıktı. Özel Çerkezköy Gülerçin Anadolu Lisesi öğrencisi Yasemin Kasnak kompozisyon yarışmasında 1’inci olurken; Malkara Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi öğrencisi Betül Gümüş 2’nci; Saray M. Elmas Arıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Gül Koçyiğit de 3’üncü oldu. Dereceye giren öğrenciler için önümüzdeki günlerde Tekirdağ’da ödül töreni düzenleneceği belirtildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ