Kafa kafaya çarpıştılar

Çerkezköy'de bir otomobil ile ticari taksinin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı kendi imkanları ile hastaneye giderek tedavi altına alındı.

GÜNDEM 8.12.2015 16:22:00 0
Kafa kafaya çarpıştılar

Kaza dün saat 12.30 sıralarında Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi ile Murat Sokak kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre Murat Sokak’tan Güveniş Caddesi’ne çıkmaya çalışan Fatih Caferoğlu yönetimindeki 34 BA 7774 plakalı otomobil, bu sırada Güveniş Caddesi’nde seyir halinde olan Fatih Adalar yönetimindeki 59 T 2538 plakalı ticari taksi ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 34 BA 7774 plakalı otomobilde bulunan Şahin Top isimli kişi hafif yaralandı.
KENDİ İMKANLARI İLE HASTANEYE GİTTİ
Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 BA 7774 plakalı otomobil yaya kaldırımına çıkarken, bu sırada kaldırımda kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. Kazada sürücüler yara almazken, her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası kendi imkanları ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne giden Şahin Top’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ