Roman Dernek Başkanı Yel'i Meclis'te ziyaret etti

Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Okan Sevgi önceki gün AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'i Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (T.B.M.M.) makamında ziyaret etti. Oldukça sam

GÜNDEM 4.12.2015 16:02:00 0
Roman Dernek Başkanı Yel

Romanların ortak sorunları hakkında görüştüklerini ve bu konuda neler yapılabileceği konusunda, görüş alışverişi yaptıklarını belirten Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Okan Sevgi, “Milletvekilimiz Mustafa Yel’i ziyaretimde beni çok iyi karşıladı. Romanların ortak sorunlarını görüştük. Görüştüğümüz başlıca konular istihdam, eğitim ve ikametgah konuları oldu. Bu konularda neler yapılabilir  ve nasıl yapılması gerektiği konuşunda görüş alışverişinde bulundum. Sağ olsun Milletvekilimiz Mustafa Yel bu konuda elinden geleni yapacağını ve bunlarla ilgili yeni bir düzenleme yapılacağını söyledi. Roman vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda istihdam etmesi, eğitim alması ve ikamet yerlerinin de sağlıklı olması konusundaki duyarlılığına roman vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 Milletvekilimiz Mustafa Yel’in “Roman vatandaşlarımızın içi rahat olsun kısa zaman içerisinde onların ortak sorunlarını çözeceğiz.”dediğini aktaran Sevgi, “Ben de Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı olarak milletvekilimiz Yel’in bu konudaki hassasiyeti ve duyarlılığına teşekkür ediyorum.”dedi. Sevgi Mustafa yel’in Çerkezköy’e geldiğinde derneklerini de ziyaret edeceğini ifade ettiğini sözlerine ekledi.

Haber/Seyit SÜREN