Tekirdağ'da damızlık düve dağıtımı yapıldı

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Süt Üreticileri Birliği tarafından Gazioğlu Köyü'nde Damızlık Düve Dağıtım Programı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 3.12.2015 17:00:00 0
Tekirdağ
Süt Üreticiler Birliği’nce yapılan damızlık düve dağıtımına Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriye Koca katıldı.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

Programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayvancılığa destek olmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen projenin hayırlı olmasını dileyerek, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ tarım ve hayvancılığını geliştirmek için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Tarım İl Müdürlüğümüze ve diğer tarım ilgili kurum ve kuruluşlara her türlü desteği vermeye hazırız.

Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığımız, tarım ve hayvancılığı geliştirme, çiftçilerimizi ve üreticilerimizi destekleme adına önemli çalışmalar yapıyor. Biz bütün kurumlarla işbirliği içindeyiz. Bu tür projelerin devamı dileğiyle hayırlı olmasını diliyorum ve emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

HAYVAN PASAPORTLARI VERİLDİ

Konuşmaların ardından Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Koca tarafından projeden faydalanan kişilere hayvan pasaportları verildi.