30 yaş gençleştim!

Geçtiğimiz günlerde İrmet Hospital'de açık kalp ameliyatı olan 54 yaşındaki Bünyamin Çetinkaya 30 yaş gençleşmiş hissettiğini söyledi. Dün hastaneden taburcu olmadan önce gazetecilere konuÅ

GÜNDEM 2.12.2015 17:56:00 0
30 yaş gençleştim!

Üşüttüğünü ve grip diye hastaneye geldiğini belirten Bünyamin Çetinkaya, “Hastaneye  üşüttüğümü ve grip olduğumu sandım ve öyle geldim. Her tarafımda kırıklık hissediyordum. Burada yapılan ilk müdahaleler sonucu grip olmadığımı Op. Dr. Orhan Coşkun söyledi. Ve benim acilen açık kalp ameliyatı olmam gerektiğini, bu konuda bir de Kardiyoloji doktorunun bakmasını önerdi. Kardiyoloji bölümünde de gerekli testleri yapıldı. Ve bu testleri Opr. Dr. Orhan Coşkun gördü. Hastaneye geldiğimin ertesi günü sabah 08.00 girdiğim ameliyata dört saat sürdü ve saat 12.00’de ameliyat’tan çıktım. Ameliyat sonrası da buradaki doktorlar ve tüm hastane personeli sık sık beni ziyaret ederek bir sıkıntımın olup olmadığını sordukları gibi devamlı şekilde de ilgilenmelerinden son derce memnun kaldım.”diye konuştu.

TOP BİLE OYNAYABİLİRİM

Başarılı geçen ameliyat sonrası sağlığının iyi olduğunu belirten Çetinkaya, “Şimdi tabiri caiz ise turp gibiyim ve kendimi 30 yaş gençleşmiş hissediyorum ve çok şükür eskisinden çok daha sağlıklıyım. Top dahi oynayabilirim.”ifadelerini sözlerine ekledi. Ameliyatı gerçekleştiren Op.Dr. Orhan Coşkun’da “Hastalarımızı sağlıklarına kavuşturmak bizlerin görevi. Bu tür ameliyatlardan vatandaşlarımız korkmamalı. Biz hastalarımızı sağlıklarına kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN