Engelsiz yaşam için neler yapmalı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi önceki gün 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla 3. Zıhlı Tugay Komutanlığı'na bağlı Merkez Komutanlığı'nda 'Engelsiz

GÜNDEM 2.12.2015 14:34:00 0
Engelsiz yaşam için neler yapmalı

Toplantıda Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez, Merkez Komutanlığı İdari İşler Astsubayı Kıdemli Başçavuş Zaloğlu Rüstem Hatipoğlu,Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya,Şube Sekreteri Hülya Metin,Başkan Yardımcısı Meral Dağaşan,  Şube Mali Sekreter Gülşen Civan,Yönetim kurulu üyeleri Ali Tansu, Serhat Köseoğlu, Abdullah Çetinkaya ve Tunay Kanat  ile Merkez Komutanlığı bünyesinde görev yapan yaklaşık 40 asker katıldı.

ENGELLİLER BAŞLARINDAN GEÇEN OLAYLARI ANLATTI

Engelsiz yaşam için nelere dikkat edilmesi konusunda başlarından geçenleri anlatan engelliler şunlara dikkat çekti. Engelliler yaptıkları konuşmalarda iş kazaları, trafik kazaları, akraba evlilikleri ve doktor hataları başta olmak üzere sakatlığı meydana getirebilecek daha bir çok konuya dikkat çekti. Her insanın da bir potansiyel  engelli  olduğunu dile getiren engelliler, hiçbir insanın engelli olmaması için bu konulara dikkat edilmesi vurguladılar. Bir buçuk saat düren bilgilendirme toplantısı yoğun ilgi gördü.

Haber/Seyit SÜREN