Bayırbucak'tan Türk halkına teşekkür!

Suriye Türkiye sınırındaki Bayırbucak Köyü'nde bir yandan Esad bir yandan DAEŞ ve bir yandan da IŞİD güçlerine karşı mücadele veren Türkmen soydaşlarımıza destek vermek amacıyla gönü

GÜNDEM 2.12.2015 10:46:00 0
Bayırbucak

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan ve birkaç ay önce ESAD güçleri ile savaşan Türkmen soydaşlarımıza destek olmak için gönüllü olarak sınırdaki Bayırbucak Köyü’ne giden Emrah Çelik, arkadaşları ile birlikte çektiği video ile Türk halkına teşekkür etti.

Çelik, “Bizler Bayırbucak Türkmen Dağı’nın mücahitleri olarak, şu anki gıdalarımızı Türk halkından almış bulunmaktayız. Bu gıdaları, Türkiye’nin ikinci Çanakkale’si olan Kızıldağ’daki mücahitlerimize gönderiyoruz” dedi.
BU MÜCADELE HEPİMİZİNDİR
Yardım gıdalarının gönderilmesinde emeği olanlara teşekkür eden Çerkezköylü Emrah Çelik, “Bu gıdaları bizleri düşünerek gönderen tüm Türk vatandaşlarına teşekkür ediyoruz. Davamız bir, Allah birdir. Türk halkına selam olsun” diye konuştu.

Çelik, “Allah bu davada zaferi bize nasip edecek inşallah. Bu dava, bu mücadele hepimizindir” dedi ve konuşmasında tüm Türk halkına selam gönderdi.
Haber / Ahmet KARDEŞ