55 milyon umudu başladı!

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa sunuldu. En büyük ikramiyesi 55 Milyon TL olan Milli Piyango'nun, satış gişelerine ve seyyar bayilere vatandaşlar ilk günden büyük ilg

GÜNDEM 1.12.2015 14:29:00 0
55 milyon umudu başladı!

Milli piyango satışına başlayan seyyar bayilerde, ilk gün olmasına rağmen yoğunluk oluştu. Yılbaşı çekilişinde tam bilet 50, yarım bilet 25, çeyrek bilet ise 12,5 TL’den satılıyor. Milli Piyango seyyar bayii Muammer Atik, satışlara yeni başladıklarını belirterek, ilgiden memnun olduklarını söyledi. Vatandaşların yılbaşı çekilişlerini son günlere bıraktıklarını kaydederek, "Bilet sıkıntısı yaşamamak için baştan alsalar hem kendilerini hem de bizi sıkıntıya sokmazlar. Son zamanlarda bilet az kalıyor veya soğuk oluyor biz duramıyoruz" dedi.

"SAHTE BİLETÇİLERE DİKKAT"

Vatandaşları sahte biletçilere dikkat etmeleri konusunda uyaran milli piyango satıcıları, "Tavsiyem bildiği biletçilerden alsınlar. Ruhsatı olanlardan alsınlar. Çünkü son zamanlarda biletçi olmayıp da başkalarından alıp düşük fiyatla  satanlar var. Ne kadar ikaz etsek de yine de yapıyorlar. Emniyeti bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Biletçi olmayıp da bilet satanları gece kontrollerinde denetler ise iyi olur" tavsiyesinde bulunuyor.
Seyyar bayiden bilet alan Zeki Aydın adlı vatandaş ise, "55 trilyon büyük ikramiye için hiç hayal kurmuyorum. Bulduğum zamana paraya şükürler olsun hamdolsun. Para adamı bozar fazlası hep bozar. 1 trilyon yeter" diye konuştu.