Ağaca çıkan kediyi itfaiye indirdi

Kedilerin ağaçla aralarının iyi olduğu bilinir. Ancak bu kez, Edirne'de bir 'Minnoş!'un ağaçla başı derde girdi! Neyseki itfaiye 'Miyav' sesine yetişti!

GÜNDEM 30.11.2015 16:24:00 0
Ağaca çıkan kediyi itfaiye indirdi

Ağaçta mahsur kalan kedi, Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla kurtarıldı. Saraçlar Caddesi’nde 10 metre yüksekliğindeki çam ağacına çıkan ve yaklaşık 4 gündür ağaçtan inmeyen kediyi kurtarma operasyonu başarıyla tamamlandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, sepetli öncü araçla kedinin bulunduğu mesafeye ulaştı. Ağaçta mahsur kalan kedi, yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın sonunda özel bir aparatla ağaçtan indirildi.

Ağaçtan indirilen kedi özgürlüğüne kavuşurken, kurtarma operasyonunu büyük bir heyecanla izleyen vatandaşlarda rahat bir nefes aldı. Vatandaşlar, günlerdir ağaçta mahsur kalan kediyi yürütülen başarılı operasyon sonucunda kurtaran belediye ekiplerini uzun süre alkışladı. Ağaçtan indirildikten sonra olay yerinden uzaklaşan kedinin, sağlık kontrolleri ve bakımı için Edirne Belediyesi Kedi Köpek Evine götürüleceği bildirildi. Marmara Haber