Evden ne ararsan çıktı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'Uyuşturucu imal etmek ve uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan hakkında arama kararı bulunan S.Y.'yi yakaladı. Evinde yapılan aramada ise uyuşturucu, tabanca ve sahte

GÜNDEM 27.11.2015 17:47:00 0
Evden ne ararsan çıktı

Uyuşturucu imal etmek ve uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aranan ve hakkında yakalama kararı bulunan  S.Y.'nin bir otomobilin içinde olduğunu belirleyen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri,  bir süre süren takibin ardından otomobili İnönü Mahallesi’nde durdurdu. Gözaltına alının şüpheli, ifadesinin alınmasının ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Daha sonra Adliyeye sevk edilen S. Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne konuldu.
EVDE YOK YOK
Şüphelinin evinde yapılan aramalarda 3 adet sahte tarihi eser, 5 adet bıçak, 1 adet pompalı tüfek, 9 adet fişek ve 147 gram da esrar ele geçirildi. Ayrıca şüphelinin içinde yakalandığı otomobilin plakasına ise “Ruhsatsız ve ehliyetsiz araç kullanmak” suçundan 3 bin 400 lira ceza kesildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ