Çerkezköy soydaşlarına sahip çıktı

Gazeteci Şaban Kardeş, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürleri Erbay Bekiroğlu ve Vedat Deniz ile Adliye personelinden oluşan Tertip Komitesinin Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı 'Mi

GÜNDEM 27.11.2015 17:36:00 0
Çerkezköy soydaşlarına sahip çıktı

 Zengini fakiri, işçisi işvereni onlarca kişi, kucakladığı gıda ve yardım malzemelerini Belediye Meydanı'nda kurulan yardım çadırına teslim etti.

Kampanya kapsamında dün Belediye Meydanına çadır kuruldu. Cuma namazının ardından ise Rusya ve İran ile Suriye rejiminin bombardımanı altında zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenlerine Çerkezköy'de yaşayanlar yardım etmek için seferber oldu. Kimi un, kimi yağ, kimi çorap, kimisi de makarna ve giysileri kucaklayıp getirdiği çadırdaki görevlilere teslim etti.

Komite üyeleri, yardımda bulunanlara teşekkür etti. Yardımlar 4 Aralık Cuma gününe kadar her gün sabah 09.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında Belediye Meydanındaki çadırda kabul edilecek.

Tertip komitesi, bir hafta sürecek olan kampanya sonrası toplanacak yardım malzemelerinin Suriye’deki Türkmen yetkililerine teslim edileceğini belirttiler.


Marmara Haber